EDUKIDO понуда

EDUKIDO едукативната програма го подржува развојот на децата и им помага да стекнат вештини кои лесно ќе ги користат за време на училишните часови и во секојдневниот живот.

Редовни часови

Часови во постојани групи до 10 учесници, споени според возраст

Едукативни работилници

Еднократни тематски часови во склад со школските предмети: физика, историја, географија...

Родендени

Најдобрите роденденски забави со LEGO® коцки!

Роботика

Низ игра, децата прикачуваат мотори, сензори и други функционални коцки, за да ги им дадат живот на изградените модели.

Дневни кампови

Голема авантура за децата за време на летниот и зимскиот распуст!

Вечер со EDUKIDO

Децата имаат вечерна работилница со LEGO® коцки, а родителите имаат слободна вечер

Или можеби сакате да отворите EDUKIDO во Вашето место?

Ова може да биде твојот нов бизнис!

Дали сакате да се вратите на пазарот на трудот по породилното отсуство? Дали ви е здодевно да работите во корпорација? Дали размислувате да отворите друг бизнис? Или можеби само верувате дека има смисла да се поддржуваат родителите во грижата за развојот на нивните деца? Бизнисот со EDUKIDO може да биде добра идеа за Вас.