Дневни кампови за деца

EDUKIDO понуда

Празниците и годишните одмори можат да бидат исклучително привлечна и забавна авантура за вашето дете. Сè што треба да направите е да ги спремите за во дневниот камп. Децата ќе имаат одлична можност не само за одлична забава, туку и за развивање на креативност и логично размислување.

Погледнете ја понудата за летни и зимски кампови во EDUKIDO центрите

Часовите ги спроведуваат професионални тренери и инструктори

Навистина голем број на LEGO® градби и многу дополнителна забава

Децата ќе бидат воодушевени!

Полукруг со коцки е одлична авантура за Вашето дете!

Пред сè, опширната програма вклучува многу градење со LEGO® коцки. Темите на часовите се приспособени на возраста на учесниците во кампот. Но… дневните кампови на EDUKIDO не се само за градење со коцки! Покрај секојдневниот развој на креативноста преку конструирање интересни модели, децата го поминуваат своето време активно, земајќи учество, меѓу другото, во:

 • фудбал/пливање,
 • посета на музеи и културни центри низ градот и околината,
 • кулинарски работилници,
 • турнири во друштвени игри,
 • екскурзии.

Диверзификацијата на активностите со нивно испреплетување со други физички активности е одличен стимул за развојот на вашето дете и одлична идеја за креативно поминување на времето за одмор. Покрај тоа, таквата разновидност во текот на денот значи дека детето останува подолго фокусирано и не се жали на досада. Покрај одличната забава, нашите мали учесници ги развиваат и вештините за соработка во група, како и интерперсонални вештини, благодарение на што стануваат поотворени кон светот и луѓето околу нив. Часовите ги изведуваат професионални тренери и инструктори, а децата се под постојана грижа на квалификуваните инструктори.

Што се случува за време на EDUKIDO дневниот камп?

За време на часовите со LEGO® коцки, вашето дете ќе научи нови прашања од светот на машините, природата, бајките и историјата. Интересните и креативни задачи ќе развијат интерес за технолошките достигнувања, а исто така и ќе го продлабочат знаењето за природните феномени и нивната поврзаност.

Работилниците на дневниот камп го зацврстуваат знаењето од одредена тематска област преку градење со LEGO® коцки

Учесниците на дневниот камп EDUKIDO можат веднаш да ги видат ефектите од нивната работа. За време на часовите секогаш се создаваат оригинални згради и возила. Бидејќи никој не дели сценарија и нема готови шеми, децата можат слободно да ја развиваат својата креативност, просторна имагинација и способност да ги надминат пречките. Сето тоа е комбинирано со забава во групата.

"Идејата да го запишам моето дете во EDUKIDO дневниот камп се покажа како 100% успешна . Покрај секојдневните креативни активности, син ми играше фудбал, готвеше и одеше со децата на прошетки на отворено.."

Во зависност од достапноста на атракции во регионот, нашите дневни кампови може да се состојат од:

 • EDUKIDO часови – едукација со Lego® коцки
 • Интеграциски игри
 • Виртуeлни потраги – проекција на филмови во 3D реалност
 • Фудбалски тренинзи
 • Посета на забавен парк
 • Посета на музеј на отворено
 • Посета на воден парк или базен
 • Ручек и одмор
 • Проекција во кино

EDUKIDO, за време на дневните кампови обезбедува:

 • Грижа на искусни инструктори и тутори, 8-9 часа дневно
 • 2 или 3 оброци на ден (ужинка, ручек, попладневен чај)
 • Осигурување од незгода (NNW)
 • Медицинска заштита
 • Билети и возења
 • Дипломи за учесниците на часовите

Побарајте дневен камп за деца

Понудата на активности во рамките на дневниот камп зависи од моменталната понуда на EDUKIDO центарот во вашиот град. Дали сакате да знаете повеќе? Повелете! Контактирајте не преку формуларот подолу или пронајдете го вашиот EDUKIDO центар и јавете ни се.  Вие сте добредојдени!

Личност за контакт: